Başkan Özten'den yeni okul müjdesi

Söğütlü Belediyesi'ni ziyaret eden ilkokul öğrencileri, meclis toplantısını izledi. Toplantıda Belediye Başkanı Koray Oktay Özten çocuklara yeni okul müjdesi verdi.
İlk olarak Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'i makamında ziyaret eden Söğütlü İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrenciler, daha sonra nisan ayı meclis toplantısına katıldı. Öğrencilere konuşan Başkan Özten, “Nisan ayı sonuna kadar şeni pazaryerimizin hemen yanında yeni bir okul yapılması için ihale yapılacak. İnşallah gelecek yıl prefabrik yapıdan yeni okul binasına geçmiş olacaksınız” dedi. Haberi duyan çocuklar Başkan Özten’ e teşekkür etti.
Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Özten, “Sizlerde çok okuyun, derslerinize çalışın, öğretmenlerinizi dinleyin ve burada oturan abilerinizin yerine gelip önemli kararlar alındı. Belediye olarak her zaman yapacağınız kültür gezilerinizde, ilçemiz için yapacağınız araştırma projelerinize destek vermeye hazırız. Meclis toplantımıza renk kattığınız içinde teşekkür ediyorum” dedi. Okul Müdürü Şaban Kenar da öğrencilerin ilçenin idarecileriyle bir araya gelebilmeleri için program düzenlediklerini belirterek, Özten'e teşekkür etti.

