Ferizli’de 4 bin 100 öğrenci karne aldı

Ferizli Gölkent’te eğitim öğretim yılı sonu nedeniyle karne dağıtım töreni düzenlendi.
Ferizli İlçesi Gölkent Ortaokulunda düzenlenen karne törenine İlçe Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Yılmaz, i Belediye Meclis Üyesi Kenan Adıyaman, öğrenci ve velileri katıldı.
Törende sınıflarda öğrencilerine karnelerin yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Ata tarafından da çeşitli hediyeler verildi. Kaymakam Hasan Balcı’da yaptığı Konuşmada, “Bugün ilçemizde 7 ilkokul 8 ortaokul ve 4 lisede 4 bin 100 öğrencimiz karne alıyor. Mezun olan öğrencilerimize diplomalarını, olmayanların ise karnelerinin dağıtıyoruz. Tatil boyunca öğrenci kardeşlerimizin oyun oynamaları, arada bir de olsa kitap okumalarını istiyoruz. Tüm öğrenci kardeşlerimizin mezun olanların hayatlarında başarılar diliyorum. Öğrencilerimizin hedeflerine çok çalışarak ulaşacağını biliyoruz. Bu güzel programı hazırlayan emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedii
Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata'da yapıtğı konuşmasında, “Bugünün küçükleri yarının büyükleri olacak. Bir çoğu özel sektörde bir çoğu devlet kademesinde görev alacak. Bugünden sonra sizler lise ve üniversitelere gideceksiniz. Sizde önceki abileriniz ve ablalarınız gibi Ferizli’nin en iyi temsilcileri olarak tanıtımı yapacaksınız. Okul, sınıf ve hayat arkadaşlıklarınız hiç unutmayacaksınız hepinize başarılar diliyorum. Belediye başkanınız olarak sizlere imkanlar dahilinde destek olmaya, kültür ve sportif alanda yanınızda ve yardımcınız olmaya devam edeceğiz. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.

