Ferizli’de muhtarlarla değerlendirme

Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, mahalle muhtarlarıyla meclis toplantısı sorasında bir araya görev süresi içerisinde yapılan çalışmaları değerlendirdi.
Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata ve Ferizli Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Haluk Omay'ın da katıldığı toplantıda mahalle muhtarları tek tek yapılması gereken çalışmaları anlattı. Başkan Ata, “Belediyemizin imkanları dahilinde birlik beraberlik içinde tüm mahallelerimizin sorunları çözeceğiz. İlk başta doğalgaz çalışmalarına başladık ve vatandaşlarımız ve özellikle bayanlar bu çalışmadan çok memnun. Kışın Adapazarı'nda veya başka yerlerde çocuklarında kızlarında kalan büyüklerimiz artık köylerimize dönebilir” dedi.
Ferizli Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Omay da, belediye başkanı ve meclis üyelerinin mahallelerde yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti

