Gıda OSB’ye MÜSİAD desteği GÜNCEL

Gıda OSB’ye MÜSİAD desteği

MÜSİAD Sakarya Şubesi, Geyve’ye kurulacak Gıda İhtisas OSB’nin destekçisi olacağını açıkladı.

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Seyir Tepesi’nde düzenlenen MÜSİAD Sakarya Şubesi yönetim kurulu Geyve’de bir takım temaslarda bulundu. MÜSİAD Üyesi Erdal Gökbayrak ve Genç MÜSİAD Başkan Yardımcısı Burak Kaan Erbir ev sahipliği yaptığı toplantıya, Geyve Kaymakamı Murat Güven, Belediye Başkanı Murat Kaya, APEK Başkanı Sabahattin Karasakal, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, MÜSİAD Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sektör Kurulu ve Komisyon Başkanları ve Geyve’deki üyeleri katıldı.

Ziyarette söz alan Başkan Filizfidanoğlu, “Dostluklarımızı ve işbirliklerimizi arttırma gayretindeyiz. Geyve ilçesinde 550 dönüm alanda kurulacak ve ilk etapta 3 bin kişiye istihdam oluşturacak olan Gıda İhtisas OSB’sinin bölgede üretilen meyve ve sebze üretildiği yerde işlenerek ülke pazarı sunulacak olan yatırımın her zaman destekçisi olmaya hazırız.” dedi. Geyve Kaymakamı Murat Güven’de yaptığı konuşmada, Geyve’de görev yapmaktan mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Murat Kaya’da ilçedeki yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Toplantının ardından Geyve Kaymakamı Murat Güven’i ve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı  ziyaret eden MÜSİAD heyeti, geliştirebilecek işbirlikleri hakkında istişarelerde bulunarak hediyeler taktim etti. Ardından Geyve’deki üyelerini de ziyaret eden MÜSİAD heyeti, Genç MÜSİAD Başkan Yardımcısı Burak Kaan Erbir’in aile şirketi olan ERBİR Av Bayii, Kazımoğulları Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Gökbayrak’ı ve Doruk Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Bayıl’ı iş yerlerinde ziyaret etti.