Hendek için Ankara temasları

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ankara’da bir dizi temaslarda bulunarak görüşmeler gerçekleştirdi.
İlk olarak TBMM’de MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili M.Levent Bülbül’ü ziyaret eden Başkan Babaoğlu, daha sonra TÜRK-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Babaoğlu daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile de görüşerek Ankara temaslarını tamamladı. Mecliste Başkan Babaoğlu’nu ağırlayan MHP Grup Başkanvekili Bülbül, Hendek’te hayata geçirilen çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı. Görüşmede ülke meseleleri üzerine istişareler ve değerlendirmeler yapıldı. Bülbül, “Ülkemiz zor ve hassas bir süreçten geçiyor. Bu nedenle hepimize büyük görevler düşüyor. Cumhur İttifakının tüm kademeleri gayretle memleket hizmetine devam ediyor. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi. Başkan Babaoğlu, Cumhur ittifakına en güçlü desteği vermek adına Hendek olarak hazır olduklarını söyledi ve Bülbül’e destekleri nedeniyle teşekkür etti.
Başkan Babaoğlu daha sonra TÜRK-İş’in Sakaryalı Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaret ederek, “Ülkemizin üreterek ve çalışarak büyümekten başka bir çaresi yoktur. Türk iş dünyasına ve çalışma hayatına güveniyoruz ve sonuna kadar yanındayız” dedi. Atalay, KOVİD-19 süreci ve çalışma hayatının sorunlarını anlatarak Babaoğlu’na nazik ziyareti nedeniyle teşekkür etti.
Ziyaretlerin sonuncusunu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a yapan Başkan Babaoğlu, sıfır atık alanında yapılan çalışmaları ve Hendek’i anlattı. Bakan Kurum, Hendek’in çalışmalarını takip ettiklerini belirterek tebrik etti. Bakan Kurum, “Hendek’in her zaman yanındayız” mesajı verdi. Ziyaretleri değerlendiren Babaoğlu, “Hendek’in geleceği adına güzel haberleri yakında paylaşacağız. Sayın Grup Başkanvekilimize, ilgili kurumlara, Bakanlıklarımıza ve hükümetimize teşekkür ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla, Cumhur İttifakının güçlü yatırımları güçlü yarınları inşa ediyor” dedi.

