İYİ Parti Sakarya heyetinden Ankara çıkarması SİYASET

İYİ Parti Sakarya heyetinden Ankara çıkarması

İYİ Parti Sakarya heyetinden Ankara çıkarması

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Hasan Sarıoğlu, Genel İdare Kurulu Üyesi Selçuk Kılıçaslan, Serdivan İlçe Başkanı Enes Tunca ve il yöneticileriyle birlikte İYİ Parti Grup Toplantısı’nın ardından Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nu ziyaret etti.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Hasan Sarıoğlu, Genel İdare Kurulu Üyesi Selçuk Kılıçaslan, Serdivan İlçe Başkanı Enes Tunca ve il yöneticileriyle birlikte İYİ Parti Grup Toplantısı’nın ardından Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nu ziyaret etti. Heyet ayrıca Grup Başkanvekili Turhan Çömez, Teşkilat Başkanı Hasan Toktaş, Genel Başkan Yardımcıları Cumali Durmuş, Alper Akdoğan ve Mehmet Aslan ile de temaslarda bulundu.

GENEL BAŞKAN’A BİLGİ VERDİ

Sakarya heyeti grup toplantısının ardından gerçekleştirdiği görüşmelerde önemli başlıkları masaya yatırdı. İl Başkanı Hasan Sarıoğlu, Genel Başkan Dervişoğlu’na Sakarya’da tespit ettikleri sorunları içeren bir dosya sundu ve ulusal siyasette Sakarya’nın desteklenmesi gereken sorunları hakkında bilgi verdi.

“SAKARYA DA TÜRKİYE DE İYİ OLACAK”

Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu ise Sarıoğlu aracılığıyla Sakarya’ya selam göndererek, şehirde iktidarın güçlü gösterildiği bir ortamda etkili ve harekete geçirici bir muhalefet sergileneceğine inancının tam olduğunu söyledi. Dervişoğlu, İYİ Parti Sakarya teşkilatına mesajında da “Umutsuzluğa kapılmak yok, bizim ebedi muhalefet gibi bir derdimiz de yok. 23 yıldır Türkiye gibi Sakarya'mızı da yöneten iktidar ne yazık ki bu cennet şehrimize hak ettiği değeri vermemiştir. Ama merak edilmesin, Sakarya da Türkiye de İYİ olacak” ifadelerini kullandı.