Kantar'da imece iftarı GÜNCEL

Kantar'da imece iftarı

Söğütlü Kantar Mahallesinde imece usulüyle halk iftarı verildi. İftarda gençler ve bayanlar konuklarıyla yakından ilgilenerek takdir topladı.

Söğütlü Kantar Mahallesi Meydanı’nda verilen yemeğe İlçe Kaymakamı Cevat Gün, Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Başkan Yardımcısı Adem Fidan, AK Parti Söğütlü İlçe Teşkilat Başkanı Selcuk Kurt, Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Cihan Çakırsoy, İlçe Emniyet Amiri Ümit Kartepe, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Bozkurt, siyasi ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile çok sayıda misafir katıldı.

İftar yemeğinde konuşan İlçe Kaymakamı Cevat Gün, “Hayırlısı ile bir mübarek ramazan ayını da daha geride bıraktık. Allah’ın izini birlik ve beraberlik içinde güzel iftar yemeklerinde bir araya geldik, terahiv namazlarımızı kıldık. Allah yaptığımız tüm ibadetleri kabul etsin, inşallah gelecek yılda birlikte iftarlarımızı açarız” dedi.

Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’de konuşmasında, “Kantar Mahallemizde imece usulü ile böylesine güzel bir sofra kuruluyor olmasından çok memnun kaldım. Hanımlarımız ve gençlerimiz masalara servisleri yapıyor ve misafirlerini ağırlıyorlar. Bir ay boyunca ilçemizde tüm mahallerimizde iftar yemeklerinde buluştuk. Birlik ve beraberliğimizin sürmesini temennisiyle Ramazan bayramınız mübarek olsun” dedi.

Kantar Mahalle Muhtarı Vedat Töngel’de, mahallelerinde imece kültürünü sürdürdüklerini ve gelenek haline gelen iftar yemeğine katılım ve mahalle sakinlerinin katkısı için teşekkür etti.