Muhasebeciler Haftası kutlanacak

Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SSMMO) Başkanı Erdinç Atalay, 1-7 Mart tarihleri arasında Muhasebe Haftasının kutlanacağını açıklayarak, mesleğin önemini anlattı.
“Muhasebe mesleği Cumhuriyetimizin ve toplumumuzun gelecek gücüdür” diyen Başkan Çakırsoy, “ Mesleğimizin örgütlü mücadelesinin 35. Yılını kutluyoruz. 1-7 Mart Muhasebe Haftası, bizlere mesleğimizin önemini hatırlatma ve kutlama fırsatı sunuyor. Ekonominin kaydını tutan ve mali danışmanlık yapan, memleketin her köşesinde hizmet sunan, Mali Müşavirler üreten, canlı ve dinamik bir Türkiye için çalışmaktadır. Kaliteli hizmet sunarak, işletmelerimizin gelişimine katkı vererek, güvenilir işletme danışmanlığı vizyonumuzla ülkemize ve işletmelerimize hizmet vermekteyiz” dedi.
Atalay, “TÜRMOB ve Odalarımız; kamu yararına, sürekli yüksek kalitede hizmet sağlayan standartlarla, muhasebe ve denetim mesleğinin dünyadaki gelişmelere paralel olarak ilerletilmesi ve geliştirilmesi için çalışmaktadır. Ayrıca stajyerlerimizin ve meslek mensuplarımızın eğitimi ve mesleğin uygulanmasına yönelik üzerine düşen sorunların çözümü konusunda büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla karşılıklı anlayış ve iş birliği içerisinde yürüteceğimiz çalışmalarda elde edeceğimiz her başarı bilinmelidir ki ülke ekonomimizin kalkınmasına ve gelişmesine koyulmuş bir tuğla olacaktır. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavir meslektaşlarımızın Muhasebe Haftasını kutluyor, dünyamız, ülkemiz meslektaşlarımız için sağlıklı, huzurlu günler diliyorum” dedi. Hafta dolayısıyla oda tarafından birçok etkinlik düzenleneceği de öğrenildi.

