Ortak çalışmalar ve yeni projeler gündemde GÜNCEL

Ortak çalışmalar ve yeni projeler gündemde

Ortak çalışmalar ve yeni projeler gündemde

Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf İlkhun, yönetim kurulu üyeleri Aykut Saban, Fikret Kocaman ve Yusuf Haldızoğlu ile birlikte Sakarya Oto Galericiler Sitesi Başkanı Levent Bal’ı iş yerinde ziyaret etti.

Ziyarette, oda üyeleri ve oto galerici esnafının taleplerine yönelik ortak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. Esnafın haklarının korunması, dijitalleşmenin desteklenmesi, eğitim seminerlerinin düzenlenmesi ve ekonomik canlılığı artıracak kampanyaların hayata geçirilmesi gibi konular masaya yatırıldı.

Oda Başkanı Yusuf İlkhun, 2026 yılı oda seçimleri sürecinde ekibe katılarak destek veren Levent Bal’a teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı; “Ekibimize katılarak gücümüze güç katan Sayın Levent Bal’a nazik misafirperverliği ve samimi sohbeti için teşekkür ediyorum. Esnafımızın menfaatleri doğrultusunda birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya Oto Galericiler Sitesi Başkanı Levent Bal ise; “Yusuf İlkhun başkanımız ve yönetim kurulunu Bal Otomotiv’de ağırlamaktan mutluluk duydum. Ortak akılla yapılacak her çalışma, hem şehrimize hem de esnafımıza büyük katkılar sağlayacaktır” dedi.