Sağlıkçılar ulaşımda indirim istiyor GÜNCEL

Sağlıkçılar ulaşımda indirim istiyor

Sakarya Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye destekleri için teşekkür ederek, Haziran ayında sone erecek olan ücretsiz ulaşım uygulamasının indirimli olarak sürmesini istedi.

Sakarya Sağlık Çalışanlar Derneği Başkanı Mahmure Çolak, “Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin yeni tip koronvirüs sürecinde hastanelerimizde ve aile sağlık merkezlerimizde personellere yönelik ulaşım konusunda büyük destek vermiştir. Ayrıca bir çok konuda dile getirdiğimiz sorunların çözülmesinde yarımcı olmuş ve olmaya da devam etmektedir. Tüm sağlık çalışanı ve ekip arkadaşlarım adına tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği Başkanı Mahmure Çolak’ta, “Derneğimiz yönetim kurulu üyelerimizle hastanelerimiz ve sağlık kuruluşlarımıza zaman zaman yaptığımız ziyaretlerde sorunları dinliyoruz. Arkadaşlarımızın istekler arasında en fazla ulaşım konusundaki desteğin devam etmesi yönündedir. Koronavirüs süreci başlangıcından bugüne kadar kullandığımız serbest ulaşım kartlarımızın süresi Haziran ayı itibariyle sona eriyor. Başkanımız Ekrem Yüce’den isteğimiz diğer kamu kurumu çalışanları ve 65 yaş üstüne uygulanan ulaşım imkanlarını ücretsiz olarak değil de indirimli olarak uygulamaya almasıdır. Her zaman yanımızda olan başkanımızın bu konuda bize yardımcı olacağına inanıyoruz” dedi.

Çolak, “Derneğimiz 2021 yılında kurulmasına rağmen sağlık çalışanları ve emeklileri arkadaşlarımızın büyük ilgi göstermesinden son derece memnunuz. Üyelerimize yönelik sosyal olarak çeşitli el sanatları ve spor müzik kurslarımızda açılması için çalışmalarımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Artık emeklileri evlerden, iş yerlerinden kurtarıp eski çalıştıkları arkadaşları ile görüşmelerini sağlamak için çalışıyoruz” dedi.