Sakarya Borsası çok başarılı GÜNCEL

Sakarya Borsası çok başarılı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Sakarya Ticaret Borsası (STB)’yi ziyaret etti.

Hisarcıklıoğlu, Sakarya Ticaret Borsası’nda yaptığı konuşmada tarım ve hayvancılık alanında girdi maliyetlerinden dolayı bazı sıkıntılar olsa da bu sektörlerden vazgeçmenin doğru olmadığını söyledi. Hisarcıklıoğlu, temmuz ayında faaliyete geçirilmesi planlanan Sakarya Ticaret Borsası Lisanslı Deposunun tarım sektöründe ürünlerin kaliteli ve daha geniş bir alan içerisinde depolanması açısından çok önemli bir yatırım olduğunu dile getirerek, “Borsanın bu projeyi bölge ekonomisine kazandırmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Başkan Adem Sarı ve yönetimini yapmış oldukları çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Hasat döneminde gerçekleşecek olan Lisanslı Depo açılışında sizlerle birlikte olmak isterim” dedi.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu kanaat önderi olan oda ve borsaların her zaman bir adım takip eden değil, yönlendiren olması gerektiğini ifade ederek “Sakarya Ticaret Borsasının A kalite Akredite borsa olması, sürekli gelişim ve kaliteli hizmet sunması açısından önemlidir. Yönetim Kurulu Başkanımızın heyecanını ve vizyon projelerini her fırsatta dile getiriyorum. Ticaret Borsaları Konseyinde Konsey Başkan Yardımcısı sıfatıyla sunduğu öneri ve projeler önemli bir vizyon gerektiriyor. Başkanımız üyelerinin sorunlarını her platformda dile getiriyor. Azmini ve ufkun ötesini gören vizyonunu takdir ediyorum” dedi.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı’da, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu borsada ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız her platformda bizleri dinleyip projelerimize destek veriyor. Destekleri için başkanımıza minnettarız. Lisanslı Depo açılışımızda başkanımızı yanımızda görmekten ve borsamızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız.” ifadelerini kullandı.