SATSO'dan 'Akıllı KOBİ' daveti

Başkan Altuğ, Sakaryalı KOBİ’leri Akıllı KOBİ Platformundan Faydalanmaya Davet Etti
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Visa işbirliği ile yapılan ve Türkiye’de dijital dönüşüm çalışmalarının temelini oluşturacak olan Akıllı KOBİ Platformu’na Projesi’ne Sakaryalı firmaların da katılımının önemi değindi.
Başkan Altuğ yaptığı detaylı açıklamada Akıllı KOBİ Platformu’nun KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandığını ve dijital altyapı kullanmak isteyen ve iş geliştirmeye katkı sunacağına inandıkları çalışmanın Türk İş Dünyasını geleceğe hazırlayan önemli bir proje olduğunu ifade etti.
Dijitalleşme yolunda önemli adım
Başkan Altuğ yaptığı açıklamada “KOBİ’lerimiz hem ülkemizde, hem ilimizde, ekonomimizin bel kemiği, istihdamın ve büyümenin itici gücü, ekonomik ve sosyal kalkınmanın temel taşı olarak faaliyet gösteriyorlar. KOBİ’ler ülkedeki tüm işletmelerin

