Yeni muhasebeciler ruhsat aldı

Sakarya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda Mali Müşavirlik sınavını başarı ile tamamlayarak ruhsat almaya hak kazananlara belgeleri verildi.
Odada düzenlenen danışma meclisinde dağıtılan ruhsatlar aileleri ve yakınları heyecanlandırdı. Ruhsat töreninin açılış konuşmasını yapan Sakarya SMMM Odası Başkanı Erdinç Atalay, meslektaşlarına, geleceğe ve mesleğe yönelik önemli mesajlar verdi. Atalay, “Özveriyle ve fedakârlıkla geçirdikleri staj dönemini tamamlayarak aramıza yeni katılan meslektaşlarımıza, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dilerim. Unutmayalım ki Biz sürekli büyüyen güçlü bir aileyiz” dedi.
Önceki dönem Sakarya SMMM Odası Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık’ta törende yer alarak yaşanan heyecana ortak oldu. Kocacık, mesleğe adım atan meslek mensuplarına başarılar diledi. Ruhsat töreninden sonra, 2022-2025 Dönemi Oda Meclisi 5. Toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Kamuran Köse’nin yönetimi ile Başkan Erdinç Atalay’ın açılış konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü. Mesleki konularla ilgili meclis üyeleri istişarelerde bulunuldu.

